torstai 10. heinäkuuta 2014

#modelling, #training and #newsponsor!



Ihanaa KESÄ on tullut!!! <3 

Kesä mennyt treenatessa ja toisen harrastuksen merkeissä, eli malli/Fitness-malli kuvaus keikkoja ollut tasaiseen tahtiin :) Paljon on vielä opittavaa kun vasta-alkaja olen mallimaailmassa, mutta tykkään todella paljon ja mallina esiintyminen kehittää sitä kisalavan karismaa lisää ;) Lisää kuvia löytyy kuvagalleriasta!
Olen myös löytänyt itseni Instragramin maailmaan, jonne lisään päivittäin kuvia elämästäni... Käy kurkkaamassa ja seuraamassa Instagram profiiliani. :)


Photography by Suvi Häyrinen http://mysight.kuvat.fi/


Alkukesä oli sateinen ja räntäinen... sairastuin tietysti flunssaan, joka kesti puolitoista viikkoa :(
Juuri kun olin saanut kivan buustin treenaamiseen niin sitten iski flunssa ja siitä paha angiina… ääni oli semmoinen seksikäs "viski basso" tai sitten ei ääntä ollenkaan. Avomies onneissaan ;)
No mutta ei se menoa haitannut, paljon uutta kivaa tapahtunut, ettei pienet flunssat mitään hidasta :D
Juhannus oli nyt erilainen koska sain luvan valmentajalta juoda itseni mukavaksi ja niin minä myös tein. Mukavaa oli ja seura oli parhautta. Juhannus tansseissa tuli tanssittua myös :) Eipä ollut kiva olo seuraava päivänä kun flunssa pamahti takaisin pahempana ja krapula päälle, hyi! Noh ei tarvitse juoda vasta kun seuraavan kerran ensi vuonna ;)

Kävin Lohjan Intersportissa hakemassa uudet treenikengät, vaikea oli valinta kun piti päättää, että mikä kenkä olisi käytännössä paras heikoille nilkoilleni. Päädyttiin neon vihreä/keltaisiin Niken Free 5.0 Fit kenkiin. Ihanat ja mukavat jalassa <3 Kiitos Lohjan Intersport!!!:) Nössönä en uskaltanut ottaa paljasvarvas-kenkiä, joissa ei ole pohjaa käytännössä ollenkaan. Kuulemma parhaat kengät, mutta totutteluun menee paljon aikaa...ehkä seuraavat kengät ovat ne? ;)


Lohjan Intersport Nike Free 5.0 Fit


Tässä kuvaa Spartan Gear kuvauksista Gabriella Bánkutin kanssa, tuli muutama kuva heidän mainoksiin ja loput kuvat tulevat piakkoin galleriaan. Käykääs tsekkaamassa kotisivut ja tykätkää facebookissa niin näette uusimmat, kuumimmat uutiset ja tarjoukset ennen muita ;) www.spartan.fi




Tampereella kävin ennen juhannusta päävalmentajallani Jarilla pikastekissä. Tehtiin yhteenveto Samulin ja Jarin mielipiteet kehityksestä…
Kommentteja tuli, että ”lihaksissa pysynyt pyöreys, tiivis kroppa, eli turhaa höttöä ei ole mikä on hienoa, että pysytty edelleen tiukasti ruokavaliossa. Olkapäihin lisää muotoa ja samoin takareisiin ja peppuun, mutta peppu ei ole koskaan näyttänyt niin hyvältä kuin nyt! Selkä on kehittynyt hienosti, hyvän näköistä lihaa tarttunut!”
Ruokavalioon tuli muutosta, saan ja PITÄÄ syödä joka viikonloppu vapaasti kun kroppa on niin tiukassa kunnossa. KÄY MULLE! :D

Juhannuksen jälkeen oltiin myös pari päivää Tampereella tapaamassa siskoani ja auttamassa remontissa. Halusin käyttää tilaisuuden hyväksi ja käydä pikatsekissä vielä kun oli sellainen fiilis etten omasta mielestäni saanut tarpeeksi hiilihydraatteja kun pitäisi. Olo oli heikko, nälkä oli kamala ja mielihalut ikävät. Sellaiset fiilikset kuin olisin ollut dieetillä, vaikka en ole. Harri Forsberg oli kakkosvalmentajana paikalla kun Jari oli lepuuttamassa päätään etelän lämmössä. Harri oli samaa mieltä, nyt tarvitaan enemmän hiilihydraatteja tytölle ja lisää vitamiineja, että jaksaa treenata. Sain siis jokaiselle päivälle aamupuuron, nam! Ja jokaiselle lounaalle vaihtoehdot joko riisiä, pastaa tai perunaa (kesällä uudet perunat <3). Välipalalle tuli myös hedelmä. Enemmän ruokaa, parempi mieli ;)

Sain myös vapaasti syödä sieniä (yök!), papuja, punajuurta, sipulia, ituja ja siemeniä. Ituja en ole syönyt vuosiin ja samantien ostin ja ihastuin makuun! Suosittelen salaatteihin ja lämpimien ruokien sekaan…tässä hieman infoa iduista:

Mung-pavun idut sisältävät runsaasti terveellisiä vitamiineja ja hivenaineita.

Papuja idätettäessä:
  • C-vitamiinipitoisuus nousee, Karotiini ja B-vitamiinit lisääntyvät.
  • Fytiinihappopitoisuus laskee. Elimistö pystyy paremmin käyttämään hyväkseen itujen sisältämiä kivennäisaineita.
  • Valkuaisaineet muuttuvat paremmin hyväksikäytettävään muotoon.
  • Kaasujen muodostusta aiheuttava ominaisuus vähenee.
100 g mung-pavun ituja sisältää
Magnesiumia 21 mg, kalsiumia 13 mg, rautaa 1,7 mg, sinkkiä 0,4 mg, C-vitamiinia 13,2 mg, B-vitamiineja n. 2,5 mg, valkuaisaineita l.proteiinia 3 g, hiilihydraattia 4 g, kuitua 1,5 g, rasvaa 0,2 g, energiaa 127 kj, 30 kcal
(lähde: Kelan ruoka-aineiden ravintosisältö)


Sain viime blogi päivityksen kommentteihin haasteen tutulta bikini fitness urheilijalta, Lindalta. Häntä voi seurata täältä http://bodygossip.fitfashion.fi/
Linda laittoi kysymys-haasteen, johon aion vastata, mutta en valitettavasti lähde ketjuviesteihin mukaan(mulla ei riitä kärsivällisyys). :)

Lindan haaste kysymykset seuraavasti:
  1. Kaikista julkaisemistasi postauksista, mikä on ollut itsellesi mieleenpainuvin?
  2. Lempitreeniliikkeesi?
  3. Mitä ominaisuutta arvostat itsessäsi eniten?
  4. Jos saisit kolme toivomusta, mitä ne olisi?
  5. Ruoka, jota voisit syödä loputtomasti?
  6. Kesän paras urheilumuoto, kun kuntosalia ei lasketa ;)
  7. Mitkä on sun tämän hetken tavoitteet urheilun saralla?
  8. Jos sun pitäisi antaa yksi vinkki jollekin, joka miettii miten omat unelmansa tai tavoitteensa saa toteutettua, mitä sanoisit?
  9. PT, joka tsemppaa positiivisesti vai kannustaa sanojaan säästelemättä?
  10. Lempivuodenaikasi?
  11. Miten huollat kehoasi?
Vastaukset:
1.      Luulen, että se postaus jonka julkasin hetki ennen kisoja, koska silloin oli niin kova jännitys ja innostus kun odotti kisapäivää.
2.      Niitä on monta, mutta varsinkin ne joissa saan kunnon tuntuman itse lihaksessa ja saan sen lihaksen vedettyä loppuun asti. Esimerkiksi sumokyykky kahvakuulalla.
3.      Arvostan itsekuria, päättäväisyyttäni (jääräpäisyyttä) ja nykyään positiivisuuttani.
4.      Toivoisin : Pitkää terveyttä (urheilija ei tervettä päivää näe,heh!), Tasapainoisen talouden ja työpaikan, pitkän onnellisen elämän rakkaiteni kanss.
5.      JÄÄTELÖ & PIZZAA/TORTILLAT
6.      Koiran kanssa reipas ja rento kävely luonnossa.
7.      Tavoiteet on että ei tulisi mitään isompia loukkaantumisia ja pääsen tavoitteeseeni ensi keväänä.
8.      Ajattele positiivisesti, niin positiivia asioita tapahtuu varmasti, se on karma ;)
9.      Kaikki Fitfarmin Pt:t ja TANJA!! :D
10.  Ehdottomasti kesä, heinäkuussa synttärit.
11.  Koitan itse kotona säännöllisesti venytellä aina treenien jälkeen, myös ennen treeniä kyseiset lihakset ja käytän vaahtorullaa lihasten avaamiseen. Mutta tärkein on säännöllinen hieronta vakio hierojallani :)

Kuumat helteet vihdoinkin!!! Treenatessa hikoilee ja ei jaksa meikata. Ratkaisu ongelmaan löytyy kestoripsistä, kävin laittamassa Studio Luxoksessa ihanat ripset, kiitos Riti! <3 Olen koko ajan huoliteltun näköinen, ei tartte kuin vähän kulmiin väriä ja huuli kiiltoa. Aamutkin menee lepposammin kun ei tarvitse pyntätä naamaa, eikä illalla puunata puhtaaksi, suosittelen! Seuraavassa ripsienhuollossa kokeilen uutuutta, eli voluumiripsiä. Laitan volyymeista kuvaa ensi kerralla :)


Studio Luxos kestoripset made by Riti :)


Fit lehti ilmestyi 18.6 kauppoihin ja sormet syyhyten etsin oman osioni, kun en ollut nähnyt kuvia etukäteen… Varsinkin viimeinen kuva on todella ”lennokas” :D Kyllä vähän nauratti, kun näki sen ilmeen... Tässä kännykällä otettua kuvaa, saan varsinaiset kuvat myöhemmin.


Fit lehti kesäkuu 2014


Fit lehti kesäkuu 2014


Sitten se SUURIN UUTINEN!!! Olen saanut uuden yhteistyökumppanin /sponsorin seuraavalle kisakaudelle. Suomalainen LEADER lisäravineet! <3
Heiltä löytyvät vaikka ja mitä....
Urheilujuomat, urheiluravinteet, terveystuotteet, painonhallintaan, protein smoothiet, high protein snacks, patukat, superfoodit, pähkinät ja viljatuotteet www.leader.fi


 Funny Leader girl


 Happy Leader girl


Leader <3


 ISOT KIITOKSET LEADER!!! Nyt kelpaa treenailla kun on lisäravinteet kunnossa :D

Kaikille jaksuja treeneihin vaikka onkin kuuma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti