torstai 4. heinäkuuta 2013

Kehitystä ja onnistumisia :)

Saatiin kaverin kanssa tänä aamuna otettua kehityskuvia, että nähdään missä mennään... Treenikuvat viivästyy hieman, mutta tulossa loppukuusta luultavasti :)
Kehitystä tullut poseerauksiin, mutta niitäkin pitää harjoitella paljon jotta menee rutiinilla. Kisakengistä vihdoin kuvaa ja on todella mukava kävellä, niissä on läpinäkyvät hihnat jotka halusin ja menee ristiin nilkan ympäri. Kengän lesti on leveämpi, joten varpaat eivät ole rutussa :) H-hetkillä katsotaan jos laitan niihin itse timantteja, mutta kengät ovat ilmankin tosi nätit<3




Kehityskuvat löytyy omasta kansiosta ja laitoin vertailun vuoksi samat bikinit jotka oli kisavalmennuksen alkukuvissa. Kai siellä jotain on tapahtunut? Vaikka ei ole samat asennot niin pystyy varmasti vertailemaan :) Kiva verrata myös että alkukuvissa on suihkurusketus ja tämän pvän kuvissa suomen kesän paahdettu rusketus :D Omaan silmään huomaan muutoksia että selkä on leveämpi, hartialinja ryhdikkäämpi,etureisiin tullut muotoa, peppu noussut ja korkkareilla tullut pituuttakin.;) Jess, tästä on hyvä jatkaa vaan apinanraivolla eteenpäin! ;) Itseä kyllä häiritsee tuo vartalon keskiosio,ylimääräistä siellä on huomattavasti,mutta rasvaa poltetaan sitten aikanaan dieetillä...Massakausi siis jatkukoon!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti