lauantai 27. heinäkuuta 2013

Se on nyt satavarma...kevät 2014 Here I come!!!

Kaikki epäillykset ja epävarmuudet ovat nyt poissa!!!! Mä kisaan keväällä 2014 ja PISTE! Viime viikonloppuna tuli taas käytyä Tampereella Fitfarmin Pt-ja fitness- pvillä, aivan mahtavat ja väsyttävät päivät :) Lauantaina oli pt-pvä ja olin ilmoittautunut heti aamu klo:10 ryhmään, enpä oo ennen ollu niin hullu että niin aikasin pääsis ammattilaisen rääkille :D Itseasiassa oli kiva treenata niin aikasin, energiaa oli kuin duracell-jänöllä! Mitä mä siis treenasin tällä kertaa? Vatsat. Koko tunnin Pt:t Jukka Räsänen ja Jouni Puhakka piti huolta että ne vatsat oli tulessa, voi luoja ne oli tulessa! Sain tosi hyviä uusia liikeitä vatsojen tekemiseen ja muistutus miltä tuntuu mennä siinä lihasryhmässä yli mukavuusalueen. "Jaksaa jaksaa, HAASTA itsesi, HAASTA!" Voi perhana ku oli kipeet lihakset seuraavat kaks pvää, perille meni :) Sain jopa kehuja että syvät vatsat on hyvässä kunnossa, en siis turhaan ole tehnyt niitä ton alaselän takia ;) 

Sunnuntaina Fitness-pvä alkoi poseerausharkkojen merkeissä, kuvittele miltä tuntui vetää vatsaa sisään koko tunti edellisen pvän vatsatreeneistä, aika paha :D Korkkarit vaan jalkaan ja harjoitus tekee mestarin :) Samassa oli syksynkisaajien kenraalit, wow mitä bikini-tipuja! Kyl huomas että dieetti on purrut hyvin ja poseeraukset tulevat todella luontevasti. Syksyn kisat ovat siis 31.8-1.9 2013 Lahden messukeskuksessa ja sinne olen myös menossa sunnuntai kisoja katsomaan. Paljon tuttuja tyttöjä lavalla kisaamassa niin kiva mennä kannustamaan ja saan itse hurjasti buustia tapahtumasta kevään kisoihin,hell jeah!

Treenasin myös aika pikaseen selän ja hieman hauiksia kun oli pieni tunnin tauko poseerauksien välissä. Tampereen WFC on loistava kuntosali, siellä on aina miellyttävä treenata,suosittelen :) Oma valmentaja Jari Mentula ei ollut nyt paikalla, koska hän on jenkeissä oman valmentajan luona treenaamassa ja viimeistelemässä kuntoaan, Jari siis kilpailee nyt syksyllä Lahdessa, tsemppiä koutsille! :) Eli kakkosvalmentaja Samuli Koutajoki teki minulle kuntotsekkauksen sen sijaan...Hyvä välillä kuulla toisenkin mielipide asioihin(Samuli ollut myös kisoissa tuomarina). Kysyin että olen hieman epävarma että kerkiänkö kevään kisoihin vai onko hyvä siirtää niitä vuoden päähän??? Kommentia tuli että kerkiän ja kevääseen ehdottomasti tähdätään. "Sulla on hyvä rakenne, lihasta on hyvin, mutta peppuun lisää pyöreyttä ja lähdetään nyt jo kiristelemään kroppaa, jotta dieetistä tulee helpompi, niin ei ole paljoa sitten pudotettavaa eli ruuasta hieman pois ja aerobista hieman lisää." Loistavaa, tämän halusin kuulla!!! <3 Jarin kanssa viestittelin että hän on samaa mieltä ja tekee yhteenvedon muutoksista kun kotiutuu perjantaina takas Suomeen. Sovittiin että menen lähiaikoina myös hänelle näyttämään kuntoani, jess näillä mennään!! ;)

Tuli vanhennettua yksi vuosi lisää viime viikolla ja vanhuus ei tule yksin eli sain lukulasit ;) Synttäreitä en jaksanut juhlia, mutta tuli käytyä avomieheni kanssa heurekassa, elokuvissa ja sain luvan valkulta syödä raflassa pitkän kaavan mukaan :) Eipä ollut yllätys miten vatsa reagoi tuliseen intialaiseen ruokaan, vaikka tulista tykkään syödä. Vatsa turposi palloksi ja oli kipee koko illan. Hirveä turvotus seuraavana pvänä ja todella väsynyt olo. Eli ei kannata syödä niin paljoa että napa ruskaa? :P


expo2012.jpg
Kuva viime syksyn Lahden Fitness Expo Bikini-fitness yli 163

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti