lauantai 31. elokuuta 2013

Rääkki, pumppi, lihas....

Keskiviikko 31.7.2013 klo 23:38 - J
Uusia kuvia räpsittiin tänä aamuna Lohjan Bodaus ry:n uusissa tilavissa tiloissa, tällä kertaa treenasin selkää ja hauiksia... selkä leviää ja herne kasvaa :) Kuvia selatessa tuli hulkki/porsas olo...nestettä ja höttöä kertynyt keskivartaloon, ei kiva. Valitsin siis omaan silmään sopivia kuvia teidän nähtäväksi, enjoy! Kiitokset kuvista kuuluu Susanna Anttolalle :)

Tampereella tuli juhlittua viime vkl siskon pyöreitä, tietty itse selvinpäin ;) Samalla pika kuntotsekkaus Jarin luona fitfarmin toimistolla. Samoilla raiteilla ollaan edelleen, eli hilareita vähennetään, mutta aerobicista ei vielä lisätä. Kiristellään hieman kroppaa joulukuun dieettiä varten, jippii! Tervetuloa NÄLKÄ! :D Kommenttia Jarilta tuli että hänen mielestään "kropan rakenne on ihanteellinen bikini-fitness lajiin. Vartalo on sopusuhtainen, naisellinen ja "helppo" muokkaa oikeaan suuntaan. Dieetin aikana vartalo muokkautuu todella paljon ja silloin näkyy isompia muutoksia. Höttöä ja lisäkiloja tietty on, mutta massakaudella kuuluu ollakkin, joten älä stressaa!" Hymysuin sain lähteä toimistolta ja sain uutta buustia treeneihin ja lisää energiaa arkeen :))

Kaverin kanssa salilla kovennettu treenejä, varsinkin keskitetty alakerran osastoon... jalat ja perse saavat extra huomiota <3 Viime viikolla kaveri rääkkäs etureidet kipukynnyksen äärirajoille. Se tunne sen jälkeen oli loistava vaikka tuntui että kuolee toistoja tehdessään ja jalkoja joutui raahaamaan kotiin , kiitos Tanja :D Pumppi kuva treenien jälkeen... taitaa siellä jotain kasvaa ;)


blogi_etureidet_25.7_2013.jpg_pieni.jpg


Kehonhuollosta sen verran että putkirullaus on pelastanut minun jalkatreenini <3 Varsinkin etureidet ovat olleet todella kireät ja syvissä kyykyissä polven yläpuolelle sattuu että ei uskalla tehdä treeniä täysillä...Erityisesti Hack-kyykyssä kipu on inhottava :( Salilla tuttu suositteli putkirullausta ennen ja jälkeen treenin, auttanut hänellä kireiden lihasten avaamiseen. Kokeilin heti muoviputken päällä lihasten rullaamista ja jo parista kerrasta kipu on vähentynyt ja treenit sujuneet paremmin. Ehdottomasti teen jatkossa koko kropalle ja suosittelen muillekkin! :)

Kisa projektia sponssaamaan lähtenyt myös kotisalini Lohjan Bodaus ry :))

http://lohjanbodaus.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti