tiistai 3. syyskuuta 2013

Fitness Expo ja lepoviikko!

Viime viikolla pidin treeneistä lepoviikkoa, lihakset oli niin sen tarpeessa. Hyvillä neuvoilla muokattiin viikon ruoat, ettei menny kalorit miinuksen puolelle. Hiilareita kuitenkin oli vähän joten oli tuskaista tuntea koko ajan nälkää kun oli tottunut treenipäivien hiilareihin. Viiden treenin sijaan tein kaksi ERITTÄIN kevyttä treeniä ja oli turhauttavaa mennä salille kun ei saanut tulla hiki, vaa pieni lämpö. Kävin yläkropan läpi nopeesti pienillä painoilla ekana pvänä ja toisena kävin jalat läpi...oli aika huvittavaa että puolessa tunnissa olin valmis, kun taas normisti menee se max 2h :D Kylläpä kuola valui kun sai naaman eteen sen treenin jälkeisen pasta-jauhelija annoksen, nomonom<3 Lihakset saanu palautua kunnolla joten tällä viikolla kiusataan urakalla lihakset kipeiksi ;) Eilen tein takareisi-peppu-vatsatreenin ja alku kärsimyksistä huolimatta ihana polte tuli oikeisiin paikkoihin ja tunne oli taas niin motivoitunut, jess!! Huomenna lisää tätä ja vuorossa selkää ja herneen kasvatusta ;) 

Haasteena treenien kanssa on ollut nyt uusi väliaikainen työ joka on paljon fyysisempää kuin aikasempi ja herään työaamuna klo:4.45 ja kuudeksi töihin...Huoh, en oo todellakaan aamuihminen, mutta kaipa kaikkeen tottuu? Töiden jälkeen pakko ottaa päikkärit ja sit jo hetken päästä treenaamaan. Onneksi on treenilatareita, ilman niitä mä olisin niin zombie! :D Päivä meneekin jo siinä kun pitää mennä puoli kymmneneltä nukkumaan. En edes muista koska viimeksi olisin mennyt niin aikasin nukkumaan...oisko ala-asteella??

Viime viikonloppuna oli taas Lahdessa Fitness expo-kisat. Lauantaina oli nordic Championships,jossa kilpaili mm. Suomen mestari Bikini-fitness sarjassa Anna Virmajoki. Anna tietty voitti kultaa, onhan se tiukka mimmi jolla on upea lava karisma ;) Sunnuntaina oli sm-kisat,joihin oli pakko mennä katsomaan kilpailijoiden taso ja hakemaan lisää motivaatiota omaan projektiin :) Hämmästyin todella paljon tuomareiden valinnoista... Bikini kilpailijoita oli PALJON ja alku eliminaatiosta selvisi parhaimmisto, pituus sarjat oli alle 163, -168 ja yli 168cm. Siitä vielä karsittiin kuuden kärki ja niitä valintoja ihmettelen suuresti??Mun pituus sarjassa(-168cm) voittaja ei ole minun ihanteeni bikini-fitness vartalosta, omasta mielestäni voittaja oli vaan laiha...missä lihakset? Moni muu kisaaja olisi mun mielestä pitänyt saada parempi sijoitus, mutta nyt kävi näin. Viime kevään kisoissa tuomarit hakivat selvästi suht kireää kuntoa, mutta ei liian kireää. Mutta nyt tuomarit hakivat pehmeämpää kuntoa? Moni viikonlopun kisaaja jäi pois kuuden kärki sijasta kireän kuntonsa vuoksi ja ihmettelen että mitä ne tuomarit oikein hakevat kun vaihtavat kesken kauden vartalotyyppiä? Eli ihan sama missä kunnossa sä olet lavalla, kireä tai pehmeä ni se riippuu ihan siitä että mitä tuomarit sillä kertaa hakevat? Tuurista kiinni? Hohhoijaa...mut tämä on minun mielipide. Itse treenaan kropastani parhaan kunnon mitä saan ja katsotaan miten käy keväällä sillä kertaa tuomareiden kanssa, whis me luck? :D Tottakai lavaesiintyminen jne vaikuttaa myös sijoitukseen....menen sinne lavalle omana itsenäni, enkä muuna.

Käykää itse katsomassa Body-lehden sivuilta kuva galleriasta että millaisia tyttöjä kilpailemassa oli ja tehkää sitten omat johtopäätökset asiasta! :)
Syksy on ollut lämmin ja mä kesäihmisenä olen jo aika kypsa lämpöön, että mun puolesta saa tulla jo kylmää :D *sori ihmiset*

P.S Välidieetistä sen verran että paino on tippunut pikkuhiljaa... Noin kuukausi sitten painoin 63-64kg ja nyt reilu kaks viikkoa dieettiä paino on nyt n. 61,5kg. Lepoviikkokin tietty vaikuttaa kun ei ole saanut hiilareita, eli paino luultavasti nousee takas tällä viikolla :D
Kehityskuvaa pitää tietty ottaa et näkee missä mennään, mutta ei vielä. Nälän kanssa eläessä mukavia syksyn ilmoja kaikille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti