tiistai 17. syyskuuta 2013

Kokkikolmonen vauhdissa!

Heipparallaa! :D

Mulla on tänään todella hyvä fiilis! Treenit kulkenut hyvin ja mieliala on korkealla pitkiin aikoihin :)) Pakollinen syksyn flunssaa oli hieman viime viikolla, mutta se on selätty extra annoksilla vitamiineja ja reippailla glutamiini annoksilla. Vasta ekaa kertaa tänä vuonna kipeenä, viime vuonna sairastelin todella paljon joten tämä on huikeeta kun olen pysynyt näinkin pitkään terveenä tänä vuonna :)

Välidieetti menny hyvin, välillä on karsea nälkä ja hirveästi mielitekoja, mutta siihenkin vaan tottuu...masokisti luonnetta? :D Mihinkään kiellettyyn en ole kertaakaan sortunut...vihdoinkin jääräpäisyydestä on hyötyä kun osaa kieltäytyä toistamiseen muiden tarjoamista herkuista? ;) Tänä aamuna paino oli 61,3kg eli pikku hiljaa mennään alas päin ja alan huomaamaan että multa löytyy vyötärö taas, jeijjj! :D Ja alkaa ne lihakset vihdoinkin näkymään tämän hötön alta :) Siitä on varmaan reilu vuosi kun olen viimeksi painanut näin vähän,pitää osata asennoitua että kroppa vaan pienenee koko ajan.

Kävin kehonkoostumus mittauksessa expon tapahtumassa ja tiedän että olosuhteet eivät olleet ihanteelliset , mutta oli mielenkiintoista käydä kun kerta ilmainen oli... Pitäisi käydä uudelleen mittamassa ja verrata että kuinka paljon heittää tulokset, mutta pitää muistaa kuitenkin että tulokset ovat SUUNTAA ANTAVAT. Yllätyin kuitenkin iloisesti tuloksista :)
Vartalotyyppi: Atleettinen, Kehonrasva: 17,9%, Kehonnesteet: 36,8kg, painoindeksi 21,8, perusaineenvaihdunta 1492,1 kcal, metabolinen ikä: 12, Luumassa: 2,6kg, Lihasmassa meni hämmästyttävän tasaisesti, kummassakin jalassa 7,8kg, molemmissa käsissä 2,6 ja keskivartalo(sisältää sisäelimet) 27,0kg... valmentajalle laitoin tuloksia ja hän ei niihin perusta ollenkaan :D Eli ihan sama mitä tuloksissa lukee kun ei se vaikuta mitenkään kilpailu tilanteeseen, mutta omalle mielenkiinnolle tämä olikin :)

Tuli kokeiltua ekaa kertaa PUUROLETTUA <3 Nam ku oli hyväää :D


puurolatty_2.jpg


Resepti: 
Esikeitetty puuro mikrossa n.1min. Sekoita puuro ja kananmunanvalkuaiset tasaiseksi taikinaksi ja pannulle. Paista pienellä lämmöllä lettua ettei pala, molemmin puolin. Päältä rapeaa ja sisältä pehmeää <3 Päälle huurteisia pakaste mansikoita ja soijalesitiiniä (lämmin lettu ja kylmät marjat, toimiiii!!) ja ISO lasi marjamehua. Näistä on Johannan aamupala tehty<3 :D Pitää siis olla luova ruoan teossa kun proteiinijauhe oli loppu ja joutu korvaamaan jauheen kananmunan valkuaisilla ;) Pitää myös kokeilla suklaajauhetta + puuroa että onnistuuko tehdä lettu niistä vai hajoaako käsiin :D
Suosittelen kokeilemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti