tiistai 31. joulukuuta 2013

Joulu meni...Hyvää UuttaVuotta 2014!

Joulukuu meni sit nopeasti ja uusivuosi alkaa ihan kohta, ens vuonna tiedossa kaikkea jännittävää ja tapahtumarikasta, jes! :)

Moni kysellyt että miten dieetti edennyt? Noooh... Alku oli aika epämieluisaa, ekoilla viikoilla tuli inhottavia oloja. Jäätäviä päänsärkyjä, huimausta, huonoa oloa, tokkurainen olo, väsytti todella paljon ja treenit oli tuskaa, ei jaksanut tehdä mitään :/ Ihmettelin että miksi heti tulee tämmösiä inhottavia oireita dieetistä, onko normaalia? Kuitenkaan hiilareita ei ole poistettu kuin hieman ettei se siitä voi johtua.
Niskat oli tietty jumissa, joten hierojalle ensimmäisenä niitä aukasemaan ja kahden viikon sisään hierottiin kolme kertaa tehokkaasti. Hieronta luultavasti avasi jonkin lukon niskasta että seuraavana päivän aamuna mulle tuli "huimaus-kohtaus":( Koiran kanssa pienellä aamulenkillä näkö melkein lähti, oksetti ja huimasi todella paljon. Olo ei menny ohi aamupvään mennessä joten päivystykseen oli pakko mennä. Tarkkailussa olin 4h ja tehtiin verikokeet, jotka olo ok. Lisäksi kiva lääkäri teki monet gordinaatio-testit ym. että saisi selville onko kyse verenkiertohäiriöstä. Kaaduin siis koko ajan vasemmalle puolelle tahtomatta ja en pysynyt omilla jaloilla pystyssä. Lääkäri oli loppujen lopuksi sitä mieltä ettei mitään vakavaa ole ja nämä kohtaukset on vaikea selvittää yhden kohtauksen perusteella. Kohtaus voi johtua monesta eri asiasta mitä pitää tarkkailla kotona jos tulee uudelleen.

Tämän jälkeen hierottiin vielä kaks kertaa ja niskajumit saatiin hyvään kuntoon :) Huimaus väheni ja veri taas kulkee päähän asti. Pakko oli tietty laittaa valmentajalle viestiä että mistä muusta voisi johtua huono olo ym. kun ei ne vieläkään kokonaan loppunut. Jari vastasi että otetaan kofeiini-ja vihreä tee-tabletit pois, voin olla yliherkkä thermogeenisille aineille, josta johtuu huono vointisuus ym. Jätin kaikki ne pois ja kolmen pvän kuluttua olo oli jo parempi, viikon sisään treenit kulki paremmin ja oli normaali :) Myöhemmin lisättiin takas vihreä tee tabut vain aamuisin että keho tottuu niihin pikkuhiljaa, eikä tule yliannnosta kofeiinista. Kuulin että jollain muillakin tytöillä ollut samoja oireita kofeiinista, että hyvä että syy selvisi.

Alkuhärdellistä on toivuttu ja dieetti mennyt hyvin. Aamuaerot tehty reippaasti ja nälkä ollut nyt enemmän, eli tietää että rasva palaa kehossa ;) Treenit menny itseasiassa tosi hyvin nyt viikon ajan, painoja saanu lisätä ja lihakset ollu kipeinä seuraavat päivät ja lihaserottovuutta tullut lisää, tämä pistää hymyillyttää! :))

Joulu meni omilla dieetti sapuskoilla  mökillä avomiehen perheen parissa ja oli todella mukavaa :) Aamuaerot joulu aamuna tuli tehtyä mökillä pitkillä rappusilla ja metsänkeskellä, oli aika kiva mennä ku oli niin rauhallista ja hiljaista :) En pyytänyt valmentajalta hölläys-ateriaa jouluksi, niinkuin tein viime vuonna. Ei tehnyt mieli syödä sokeria ja rasvaa kun tiesi että kroppa joutuu tekee niin pirusti töitä että sen saa pois kehosta ja muutenkin alku dieetti ei menny niinkuin piti, pärjäsin hyvin kyllä omilla pöperöillä :D


(Kukkakaalia,vihanneksia, kirjolohta ja paistettu kananmuna, näistä oli Johannan Joulu-ateria tehty <3)


Tänään on uuden vuoden aatto ja selvinpäin mennään taas niinkuin viime vuonna ;) Helposti voin sanoa että tammikuu on tipaton :D Tänään vielä hetkeksi töihin, sitten kaveri pariskunnalle viettää iltaa fajitaksia syöden (mulla lettu korvataan lehtikaalilla) ja raketteja paukutellen. Alkoholi korvataan zerolla, naurulla, iloisella ja innokkaaalla mielellä kohti uutta vuotta 2014!!! :)

Hyvää uutta vuotta kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Heippa. Löysin tän blogin melko vahingossa mutta bongasin että saman salin tyttöjä ollaan. Isosti tsemppiä diettaamiseen, mä tuun hurraamaan sulle keväällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos isosti kannustuksesta! :)) Ihanaa että katsomoon on tulossa lisää tukijoukkoja! :D

      Poista