perjantai 17. tammikuuta 2014

Dieetti etenee ja mielialojen vaihtelua :)

Uudesta vuodesta selvitty ja tina ennusti että tulee rahaa(röpelöä) ja menestystä(ruusu), ei paremmin vois toivoa :D Vaikka syö ja joi niin kuin dieettaajan pitääkin uuden vuoden yönä, niin tuli silti valvomisesta krapula, seuraavana pvänä jäätävä päänsärky ja ihan veto pois. Se tietty verotti sen pvän treenissä ettei jaksanut tehdä täysii. Onneksi vuosi vaihtuu vain kerran vuodessa ;)

Kisalisenssi on maksettu vuoden alussa ja kilpailusopimus lähetetty!!!! Eli nyt ei voi mennä kuin eteenpäin ja pidettävä peukkuja pystyssä että pääsen kisalavalle ongelmitta, nyt jännittääää!!!!

Kunnon pakkaset sitten tuli oikein rytinällä ja aamuaerot on tehty 15 asteen pirteässä pakkasessa, hurr!!! Paljon vaan päälle ja musat soimaan korville ja ULOS! Koira ei oo ollut samaa mieltä(piiloutunut sängyn alle), joten joutunut menemään yksin... Eipä haittaa, saapa rauhassa miettiä omia ajatuksia :) Kokeilin yksi aamu kotona crostreineriä ja katoin samalla telkkaria, mutta voin sanoa että oli TYLSÄÄ....Ulkona saa happea ja piristyy huomattavasti ja nätit maisemat kaupan päälle ;) Suosittelen! Olen huomannut myös että alkuaerossa tulee huono olo(johtuu ehkä rasvanpolttajista jotka otan ennen lenkkiä?), mutta olo häviää ensimmäisen 10min aikana, aikalailla tottunut jo siihen...

 
 Mr. Winter, I´m ready for my morning-cardio!!!


Dieetti mennyt nyt hyvin ja paino on hieman laskenut (60,2kg), mutta isoin muutos näkyy peilistä! Vyötärö kaventunut ja alkaa ihanasti se jenkkakahva rasva sulamaan minkä kanssa oon tuskaillut aina, jihuuu! :D Samoin koko kroppa on joka puolelta tiivistynyt, joten oikeaan suuntaan ollaan menossa :) Treenatessa tullut uusia puolia, meinaan HIKOILU on todella runsasta, eli aineenvaihdunta toimii ja rasva palaa ja haisen pahalle kun kuona poistuu kehosta, namiiii!! Hikoilen muutenkin nyt todella paljon vaikka en tee mitään ihmeellistä töissä, kun keho käyttää nyt sen rasvan energiaksi... entinen vilukissa on nyt "kuumakalle" :D Nautin nyt tästä lämmöstä, koska tiiän että kun dieetti etenee niin sitten tulee takas se KYLMÄ! :/

Mielialat ovat vaihdelleet runsaasti joka pvä ja pvässäkin vaihtuu monta kertaa... Nojoo oon nainen niin muutenkin vaihtelee, mutta nyt vielä pahemmin(avomies raukka) <3 Mutta usein ollu nyt hyvä fiilis ja motivaatioita ollut treenaamiseen kun näkee kropassa muutoksia, mutta sitten on helvetti irti kun väsyttää ja kiukuttaa ja näkee pienetkin virheet kropassa...mutta välillä se vaan menee niin. Väsy on tullut useammin, eli nukkumista oon nyt harrastanut aina kun on pystynyt ja muutenkin nukkuminen on kivaa ;)

 Olin promo-hommissa Fitfarmin Jutta on the road luennolla Espoon Barona Areenalla ja voin kyllä rehellisesti sanoa että kylläpä se Jutta osaa puhua niin innokkaasti ja on niin motivaatio pommi että jokainen paikan päällä olija varmasti sai buustia alkuvuoteen!!! :) Jutta luennoi motivaatiosta, treenistä ja jokaisen omasta henkisestä hyvinvoinnista ja paljon muusta. Kaikki luennot taisi olla huippu menestys kun liput myytiin loppuun!




 Ja lisää promo-hommia... Oon tehnyt myös paljon keikkaa CandyKingille ympäri etelä-suomea ja eilen olin tekemässä työkaverin kanssa tuotetutkimusta Kampissa ja Forumissa, "extra bonuksena" saatiin kerää niiiiin paljon karkkia kun pussiin mahtui ja vielä läjä muita kerkkuja!!! Kiitos! Eli mulla on jo valmiina kunnon mättöpussi kisalavan takahuoneessa kun kisat ovat ohi ;D

 


Poseerausta tuli taas harjoiteltua tänä aamuna treenikaverin kanssa omalla kotisalilla Lohjan Bodauksessa ja huomenna taas menossa Fitfarmin bikini-tyttöjen kanssa Salmisaareen Elixiaan kunnon porukalla, kuvaa ja ehkäpä videoo luvassa ;)

Bikineitä mulla ei vielä ole, mutta olen tilaamassa ne ensi viikolla ja värikin on jo tiedossa, mutta pidän sen vielä salaisuutena ;) Paljastan sitten lähempänä kisapvää että millasen ovat The Biksut! :)

Tampereelle olen lähdössä taas ensi viikon lauantaina ja luvassa kunnon rääkki treenit,posettelua ja valmentajan kanssa tapaaminen. Luultavasti vähennetään hiilareita ja treenit muuttuu, tuskin maltan odottaa että mitä se Jari on keksinyt mulle! :D Jari suositteli että menisin siinä samalla ravintoainemittaukseen, siitä näkee selkeästi että mikä tilanne kropassa ja onko jotain puutteita mitkä pitää korjata.

Kehityskuvaa otan taas Tampere reissun jälkeen ja mä niin odotan niitä kuvia yhtä innolla kuin tekin että mitä muutoksia kroppaan on tullut :))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti