keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Dieetti vol.2! ROK ON and KEEP GOING!!!

Dieettiä mennyt nyt kohta kaksi kuukautta ja vajaa 11vk jäljellä!!! :D

Dieetti on mennyt nyt hyvin, ei oo ollut mitään ihmeellistä. Mulla oli viikko sitten kevennetty treeniviikko taas ja kyllä tuli tarpeeseen, treenit kulki todella keveästi sen jälkeen. Hieronnassa yritän käydä säännöllisesti ja varsinkin kevennetyllä treeniviikolla, mutta nyt tuli viimeisestä kerrasta pidempi tauko ja sen kyllä huomas arkirutiineissa ja treeneissä... jalat ja pohkeet(varsinkin oikea) oli aivan tukossa. Hieronta oli aivan TUSKAA! Kyyneleet vaan valui ja huusin kuin hyeena, mutta kappas kun se autto ja jalat olivat taas ehommat(muistan taas hetken että pitää venytellä, heh!) Kylmyys on tullut takaisin ja vallannut kroppani, mutta tiiän ainakin että RASVA PALAA! ;) Paino pysynyt edelleen 60-61kg, eli hyvä tietää että lihakset ovat säästyneet ja oon kiristynyt aika kivasti jo :)

Pari viikkoa sitten oltiin Fitfarmin bikini-tyttöjen kanssa posettelemassa Salmisaaren Elixian peilisalissa. Oli kyllä mahtavaa nähdä muita tyttöjä ja huippu yhteishenki meillä :)) Harjoiteltiin "line-upissa" asentoja ja vaihtoja. Lopuksi kerkesin pitkän ajan jälkeen nopeasti harjoittelemaan "T-kävelyä" ja nauratti aikas paljon jälkikäteen kun näin videon. Lisää harjoitusta, harjoitusta ja harjoitusta. Mutta puolustukseksi voin sanoa että en ollut tosiaan kävellyt pitkääääään aikaan koroilla ja sen kyllä näkyi(baareissa kun en ole hillunut ja eikä oo ulkona korkkari keli). Voisin julkaista videon kun saan vertailuksi toisen videon kävelystäni hetken päästä :)


 Fitfarmin enkelit ;) (ja mulla unohtu sit sortsit kotiin)


Kisalookkia ollaan ystävä piirissä mietitty ja päätös tehtiin hiuksiin että pysytään tummana. Olin n.7vuotta punapäänä ja oli kova pohtiminen että menenkö punapäänä lavalle? Tähän ratkaisuun päätyttiin siksi että bikineissä on paljon väriä ja blinggiä niin hiukset eivät vie sitten huomiota niistä. Hiuksiin haetaan terveen näköistä, kiiltävää, melko pitkää ja joko suoraa tai kiharaa. Mutta suora vai kihara? Se päätetään sitten kun saan biksut maailmalta päälleni että kumpi on paremman näköinen ;) Sitten NE biksut... Biksut ovat nyt vihdoin ja viimein tilattu PITKÄN pohdinnan jälkeen jenkeistä ja toivon todella että a.) ne tulee ajoissa b.) ne on juuri sellaiset kun tilattiin c.) koko on oikea(niitä pystyy kyllä muokkaamaan). Olen luottavaisin mielin asian kanssa, koska kaksi tuttua on myös tilannut kyseisestä paikasta ja hienot on tullut :))

Viime viikonloppuna taas reissasin Tampereella Pt-pvillä :)) Lähdin lauantai aamuna suoraan Fifarmin toimistolle ravintoainemittaukseen. Siellä istuin tuolille ja pöydällä kalliin näköinen laite. Pidin anturasta kiinni ja hetken istuin hiljaa ja tulokset tulivat. Siellä oli todella paljon hyvää, mutta myös tärkeitä asioita mitä pitää muuttaa. En saanut kotiin tuloksia, mutta tässä ne tärkeimmät...

Vitamiinit(tärkein):
Kaikki muut vitamiinit oli erinomaiset, varsinkin c-vitamiini :)
B-vitamiineissa oli parannettavaa(ostin kunnon tuotteet, koska kaupan tuotteet näköjään huonoja). B-vitamiini vaikuttaa todella moneen asiaan, kun se puuttuu niin sitten ei imeydy joitain muita tärkeitä aineita mitä kroppa tarvitsee ja varsinkin kun urheilee ja on kisadieetillä.

Kehon immuuni:
Erinomainen tulos! En ollut kuin pari kertaa todella pienessa flunssassa viime vuonna ja sekin stressin aikana kun oli joulu ym... Kun taas edellis vuonna olin melkein joka kk kipeä ja koko ajan kroppa tulehdustilassa ja antibiootti kuureilla.

Sähkösäteily ym. & raskasmetalli/torjunta aineet:
Tämä oli ok. Eli kaikki mitä elektroniikkaa käyttää päivittäin, niin tulee kroppaan säteilyä(tietokoneet, tv, känny ym.). Nukun ja treenaan ilman että kännykkä on vieressä koska niiden säteily vaikuttaa unen laatuun ja treenaamiseen.
Raskasmetalli oli myös ok. Sitä tulee esim kaikista kosmetiikasta, ihon hoitotuotteista, dödöstä, hiuslakoista.... Myös muovi näkyi tuloksissa... eli se että olen lämmittänyt ruoan muoviastiassa mikrossa. Muovia irtoaa ruokaan mukaan kun se kuumenee...Jatkossa käytän posliinia!
Aiemmin ruoan laitossa olen pessyt vihannekset ennen syömistä kaikista torjunta aineista, mutta hektisen elämän kanssa se oli jäänyt nyt pidemmän ajan kanssa pois. SEKIN näkyi tuloksissa! Eli nyt taas muistan jatkossa että pitää pestä ne ennen suuhun laittamista.

Mineraalit/hivenaineet:
Tulos oli hyvä, mutta sitäkin pystyy parantaa. Kalium oli isoin hälyttävä puute, jota pitää parantaa, mutta syykin löytyi että miksi sitä ei tarpeeksi kehossa ollut. Olen aiemmin keittänyt tai paistanut parsakaalit&kukkakaalit että kaikki ravinteet ovat hävinneet ruoasta. Eli isoin muutos ruoan laittoon jatkossa että parsakaalit&kukkakaalit pitää höyryttää eikä keittää...näin pysyy kaikki ravinteet tallessa. Ruususuolaa syön joka päivä tarkan määrän josta tulee mm. hivenaineita.

Verenkierto aivoihin&happi:
Erinomainen. Kyllä tuntuu treenatessa että veri kiertää :D

Iho&kollageeni:
Iho on kuiva ja se kyllä näkyy... iho hilseilee ja joutuu koko ajan rasvailemaan. Vitamiinit vaikuttavat myös tähän(B-vit.). Ja kun iho on kuiva, myös ihon kollageeni eli kimmoisuus on huonontunut. Paremmilla tuotteilla saan tähän muutosta.

Nesteytys:
Erinomainen. Juon vähintään joka päivä 4litraa vettä ja jos en juo niin tulee kauhea jano ja suu&huulet kuivaa. Vesi on tärkeä ihon, sisäelinten ym. rakennusaine.

Happamuus/emäksisyys:
Dieetin alussa otin ohjeen mukaan Pascoe-emäsjauhetta aina aamuisin heti herättyä, sitä otetaan siksi että syön todella paljon happamia tuotteita. Nyt tuloksissa oli että kroppani on emäksinen, mikä on erittäin harvinaista, joten nyt vedän vain kuurina emäsjauhetta jatkossa.

Yksi jännä herätys itselle oli että ruoan HOTKIMINEN näkyi myös testeissä! Joo olen syönyt kiireessä ruokani ja siitä syystä kaikki ravintoaineet eivät ole imeytyneet elimistöön mitä tarvitsen. Mutta suolisto oli kuitenkin erimomaisessa kunnossa testien mukaan.

Tässä oli tärkeimmät mitä muistan mittauksesta ja oli todella mielenkiintoinen ja aion mennä uudelleen vertailuun n.2-3kk päästä :)


Sitten treenaamaan<3 Menin pitkästä aikaa selkää rääkkäämään ja voin sanoa että osu ja uppos! Oli kyllä niin jäätävä polte, että tärisi koko kroppa treenien jälkeen :) Muutama kuva löytyy galleriasta kun Pt Kille Kujala vie viimeisetkin toistot perille asti. Tein myös maastavetoa pienillä painoilla,  selän ongelmien takia en ole tehnyt kyseistä liikettä vuoteen ja nyt ei tuntunut pahalta missään!!! :)) Oli ihan pakko ottaa pumppi kuva treenien jälkeen ku oli niin mahtava fiilis ;) ( Oli aika mojova lihassärky seuraavina pvinä<3 )Treenien jälkeen omaa valmentajaa Jaria tapaamaan ja samassa Samuli Koutajoki kattomassa kropan kuntoa. Ollaan dieetissä aikataulussa ja näyttää juuri siltä miltä pitääkin tässä vaiheessa. Positiivista palautetta tuli että kroppa on jo nyt hyvin tiivistynyt vaikka kisoihin on vielä 11vk jäljellä. Ja ehdottomasti mun hymy ja olemus on aina niin kivaa katseltavaa :))
Päivitystä tuli ruokavalioon ja treeneihin. Ruokavalion sain melkein heti alkuviikosta. Mun kroppa reagoi todella hyvin dieettiin niin hiilareita ei vielä niin paljoa vähennetä, jeij! :D Treeni pvinä aamupuurosta lähti vähän, lounaan hiilarit lähti kokonaan!!, välipalasta lähti vähän ja samoin päivällisestä. Lepo pvinä en saa edelleenkään hiilareita, johon oon tottunut :) MUTTA isoin muutos tuli aamu aerobisiin... Nyt teen viisi aamua 60min kerrallaan! Eli tehostetaan vielä enempi rasvanpolttoa ;) Treeni-ohjelmaa en ole viel saanut, aloitan sen luultavasti vasta ensi viikolla...jänskää et mitä sieltä tulee :)
Jari laitto viestiä että "nyt tulet tämän seuraavan kolmen viikon aikana tekemään huiman harppauksen kunnon suhteen!!!" Sitä odotan into piukeena että miten se kroppa muuttuu :))

Isot mätöt ruokaa mahaan ja sitten sokerina pohjalla Sirpan pose-tunti muiden ihanien bikini-tytsyjen kanssa :) Selkä treenien jälkeen oli aika hullua jännittää selkää todella kaarelle että peppu työntyy pystyyn, huhhuh! Kuvia löytyy kans pose-treeneistä ja tosiaan ei ihan freessi lookki ole kun juuri oli hetki sitten treenit ja syönyt ison ruoan että maha ihanasti pömpöttää :D

Oli todella tapahtumarikas päivä tampereella ja seuraavan kerran olen menossa maaliskuussa pt- ja fitness-pville. Silloin treenataan, posetellaan ja meille kevään kisaajille tulee iso info pläjäys kisapvästä ja harjoitellaan kisavärin levitystä. Paljon kivaa siis tiedossa ja sydän hakkaa jo niin lujaa hyvästä jännityksestä :))

Kehityskuvat tietty otettu eilen aamuna ja kiva huomata että kyllä se kroppa vaan muuttuu joka kerta, käykääs kurkaamassa ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti