torstai 20. helmikuuta 2014

NÄLKÄ...& BlingBling *

Nyt on ollu todella haastavaa dieetillä... TODELLA kova nälkä! Ja mielihaluista puhumattakaan... Mä vielä masokistina kattelen tietty kaikki ruoka-ohjelmat telkkarista ja kuola vaan valuu kun makaan sohvalla :P (tyhmästä päästä kärsii koko ruumis?) Lemppari ohjelma taitaa olla Suomen paras leipomo <3 Nälkä kuuluu asiaan kun kroppa taistelee rasvasta, jota koitetaan polttaa tasasesti ja maltillisesti...Lepopvät ovat hankalempia kun ei ole melkein ollenkaan sitä hiilaria ja kylmyys on inhottavaa... Paino tällä hetkellä tippunut alle 60kg, eli n. 59kg... pikkuhiljaa mennään alas päin :)
Ostin Lohjalaisesta pikkukanalasta kimppatilauksessa luomu munia 30kpl/12€ ja suosittelen ainakin maun takia tilaamaan ja tukemaan pienyritystä. :) Hinta on kyllä aika tyyris, mutta on ihan eri luokkaa maku kuin kaupan munat, nam!

Väsymys on ollut myös todella paha. Viimeisen viikon aikana olen ollut varsinkin treenien jälkeen niin kuoleman väsynyt etten ole edes jaksanut puhua. Makanut vaan sohvalla koomassa ja täysin valmis menemään nukkumaan. Nukkunut yöllä sen n.8h ja päivällä pitkiä päikkäreitä, niin tuntuu että ei oo vieläkään saanut nukuttua tarpeeksi... Tämäkin kuuluu asiaan dieetillä kun kroppa on nyt kovilla... syödään vähän ja treenataan kovaa ja aerobiset aamulla. Yleisenergia taso on ollut nyt niin lopussa, että jalat ei kunnolla palautuneet ja alkoi jalat kramppaa treeneissä...Valmentajan kanssa sovittiin että pidän extra lepopvät että kroppa palautuu ja extra suolaa... helpotti onneksi. Ostin paljon kehutut ZeroPoint Compressio säärystimet, joita käytän aamuaerobisilla ja jalkatreeneissä. Itsellä ne ovat toimineet kun ei ole tullut jumeja ja jalat palautuneet helpommin. "Suositellaan myös erityisesti pohjekramppien ja penikkatautien hoitamiseen."


Itsellä keltaiset <3

Vihdoin ja viimein uskalsin viedä suutarille kisakengät... Iloiseksi yllätykseksi hinta pohjan hiomisesta oli vain 35€! Eli kannatti viedä hiottavaksi kun uudet kengät olisi maksaneet n.50-100€...Nyt vaan harjoittelemaan lisää kun askelma tietty muuttuu kun pohja ohenee ja nyt pohja on sääntöjen mukainen eli 1cm. Timantit enään puuttuu, jotka liimaillaan itse omaan makuun ;)


 THE BIKINIT ovat saapuneet!!!! :D Vaivaa joutui tekemään enemmän kun tilasi jenkeistä, mutta kyllä kannatti! ISO KIITOS kuuluu ihanalle Anna-Kaisalle joka auttoi bikineiden tilaamisessa, joka on nyt lupautunut minun tulevien kisojen huoltajaksi <3 :) Väri on aivan ihana!!! Koko on juuri sopiva ja hieman kavennetaan alaosaa kun tässä lantio pienenee :) Ehkä laitetaan lisää timantteja biksuihin ;) Hinta oli paljon edullisempi kuin teettää suomessa, mutta riski se on aina tilata muualta kun ei tiedä että mitä saa. Väri oli virallisesti mystic fuksia ja tosi makea kun riippuu niin valaistuksesta miten heijastelee kun kangas ns hologrammi. Just oikea sävy, ei liian liila eikä liian pinkki: perfect!!!


Tässä esimakua biksuista <3


Uusi treeni-ohjelma on nyt käyty muutaman kerran jo läpi ja voin sanoa että osuu ja uppoo :)) Todella saa lihakset kipeiksi ja pumppia lihakseen, me like! Uuden treeni-ohjelman nimi onkin EXTREME 5-SPLIT !! Jäipä suu auki kun luin uutta ohjelmaa :D Varsinkin jalka/peppu-treeneissä oon saanu lisätä painoja ja tuntuma on ollut todella hyvä. Jalkoja treenaan nyt kolme kertaa viikossa. Ohjelmassa tehdään ensiksi pääliike, apuliike ja kaksi super-liikettä.

Kävin otattamassa elämäni ensimmäisen mallikansion Studio Clamosilla( www.clamos.com) ja olen heidän firmalla töissä tekemässä kaiken tyyppistä mallikeikkaa. Otettiin peruskuvaa, juhlakuvaa ja fitnesskuvaa.... kuvagalleriassa oma kansio ;) Tuleva syksyn bikini-kisaaja Sanna Nuutinen on töissä Clamosilla ja hänen kautta tutustunut mallimaailmaan ;) Sannalla myös oma blogi hänen matkastaan kohti kisalavoja http://take1pose.blogspot.fi :)

Tulevana viikonloppuna olisi taas reissu Lahteen poseeraus-harkkoihin Sirpa Lauttaanahon oppeihin ja Samuli Koutajoen kunto tsekkiin :) Otetaan myös kuntokuvat Jarille että hän ja Samuli tekevät yhteenvedon kunnosta ja mahdolliset muutokset ruokavalioon ja treeneihin. Pääsen näyttämään muille biksu-tytöille mun ihania kisabikineitä <3 Uiui ku jännittää että mitä palautetta tulee :D

Pientä takapakkia tuli eilen kun olin treenaamassa olkapäitä... Jo ensimmäisessä vipunostossa sivuille oikea olkapää alkoi vihlomaan todella pahasti ettei lopputreenistä tullut enään mitään... Samalla sitten tietty meni niska/hartia/selkä jumiin ettei pää enään kääntynyt...puuuh! Onneksi apu oli lähellä...vakio hierojani oli paikalla ja hieroi vielä samana iltana kyseisen paikan ja teippas kinesioteipit. Extra magnessiumit, suolat, sirdalud, iltarahka ja nukkumaan! Yö meni ok, mutta jääräpäänä menin silti aamuaerolle ja huomasin ettei se jumi ollu mihinkään lähtenyt. Vihlonta jatkui pahana...panacodit naamaan ja kauratyyny niskoille ja LEPO! Edelleen niska jäykkänä kokeilin piikkimattoa selkään, ainakin verenkierto lähti käymään kun oli tulipunanen iho...En päässy treenaa tänään ja saas nähdä että koska voi mennä taas :( Juuri kun ois vkl se Lahti reissu ja ois kiva treenata Lahden K&M salilla uusisssa tiloissa, perkl!!! Toivotaan että menee nopee ohi...


 (yllättävän hankalaa kuvata omaa selkää...)


Huhhuh ku tuli taas paljon tekstiä :D Uutta kirjoitusta tulee heti kun olen Lahdessa käynyt ja saanut palautteen kirjallisena valmentajalta :)


2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Jään seurailemaan! Tsemppiä myös dieetille, you can do it!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kaikki tsempit ovat aina tervetulleita ja varsinkin nyt loppusuoralla ;) Uutta blogia kirjoittelen juuri :)

      Poista