torstai 6. maaliskuuta 2014

Hiilaritankkausta :))


Lahti reissu meni oikeen hyvin, olkapää oli tervehtynyt ja ei vaivannut yhtään, kiitos siitä kuuluu vakio hierojalleni! :))

Päivä alkoi Lahden K&M salilla Samulin ja Sirpan luennolla, jossa käsiteltiin mm. kisojen säännöt, bikinit, kengät, meikit, hiukset, kisavärit, kynnet ja tuomareiden näkökulma jne. Hyvää kertausta tuli ja myös hyödyllistä uutta tietoa kevään ja syksyn kisaajille. Bikini-tytöt aloitti ensin poseerausharjoitukset ja Bodylaiset treenasivat sillä aikaa ja sitten vaihto. Omasta mielestäni poseharkat meni hyvin, asennot ovat aika lailla hallinassa, joten pystyn nyt keskittymään enemmän kävelyyn ja T-kävelyyn. Harmi ettei keritty harjoittelemaan T-kävelyä lainkaan kun oli niin paljon osallistujia. Muutaman kuvan kaveri kerkesi nappaamaan harkoista, kuvat löytyvät kuvagalleriasta :) Ilokseni pääsin treenaamaan selkää ja hauista ilman mitään kipuja ja superhyvä tuntuma tuli ja hiki virtasi :)

Samulin kunto tsekistä tuli kommenttia seuraavasti: ” Hyvältä näyttää, ollaan aikataulussa. Olkapäissä hyvin pyöreyttä, etureidet hyvin näkyvillä, peppu ja keskivartalo parantuneet huimasti, selkä tiivistynyt huomattavasti. Kokonaisuus on todella hyvä, ei ole liian dominoivaa lihasryhmää vaan kaikki on tasapainossa, sitä tuomarit hakevat. Lihaa ei saa 7viikossa lisää, mutta parannetaan sitä mitä on. Kehitettävää on aina, mutta sinulla on huima potenttiaali lajiin. ” 
 Jarille lähetin Samulin ottamat kuntokuvat ja kommenttia tuli: ”Hienosti etenee kunto, hell yeah!!!” :D

Jarilta tuli samalla muutoksia ruokavalioon ja hieman treeneihin. Ruokavaliosta vähennettiin tasasesti rasvoja, proteiineja, hiilihydraatteja ja myös treenijuomasta otettiin hiilihydraatit kokonaan pois. Treeneihin tuli muutosta että jokasen treenin jälkeen teen intervalli aerobisen kovalla sykkeellä ja 3-4 kertaa maximi sykkeellä. Jos ei treenien jälkeen ollu paita märkänä niin viimeistään aerobisen jälkeen oli paita JA hiukset läpimärät hiestä ....RASVA PALAA, jeah!!!

Jarilta saatu myös lupaama HIILARITANKKAUS <3 Tätä oli odotettu suu kuolaten :D Ohjeet tankkaukseen oli että päivän aikana saa olla 600g hiilaria, muuten proteiinia vähän ja rasvat minimissä. Suunnittelin ja laskin monta tuntia että mitä haluan ja saan syödä, mielekästä puuhaa ku samalla kuola valuu paidalle :D Hiilaritankkauksella ideana on että tyhjät energia varastot täytetään puhtaalla hiilarilähteillä ja saadaan lisää buustia aineenvaihdunnalle kun on ollut niin kauan vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Nautiskelu päivä oli viime sunnuntaina ja tässä oli mun menuu <3

Aamupala:
Riisipuuroa rasvattomaan maitoon,  mansikkahilloa ja lasillinen tuoremehua <3 (Ei ole kuvaa kun oli niin kova nälkä ettei kerkinyt edes miettimään kuvaamista) :D En myöskään muistanut ottaa aamukunnosta kuvaa ennnen aamupalaa, joten otin kuvan vasta sen jälkeen... Mutta eipä toi maha vielä reagoinut turvotuksella mitenkään ensimmäiseen ateriaan. :)

Välipala:

Chiliriisikakkuja, banaania ja hieman hunajaa.
Lounas:
Köyhiä ritareita rasv.maitoon+kaneli, kardemumma, mansikkahilloa <3




Välipala:
Karjalanpiirakoita, kalkkunanleikettä, tomaattia ja teetä.
Päivällinen:
Bataatti ranskalaisia uunissa, Chilitomaattisoossia + kaksi Grillileipää kalkkunaleikkelettä, tomaattia ja chilisoossia

Iltapala:
Kevyt Vanilija Jäätelöä & mansikkahilloa <3 (melkein puoli litraa!!)

Otin kuvaa kaiken syömisen jälkeen ja maha oli paisunut kuin pullataikina ja oli mahottoman kipeä, mutta nautin jokaikisestä suupalasta minkä sain, seuraavan kerran saan herkutella kisapäivänä kun kisat ovat ohi! OLI TODELLA HYVÄÄ!!! Parhaat oli köyhät ritarit vaikka tuli hieman ähky ja jäätelö!!! :))


Aamupalan jälkeen maha
Pulla maha
Seuraavan aamun maha















Sain mun sponsorilta TehoSportilta hupparin, rohkean mies/nais vuosiseinäkalenterin(upeita kuvia) ja sekä UUTUUTTA! :)) Eli Tehosportin patukka vaihtoehtoihin on tullut VÄHÄSOKERINEN proteiini patukka treenien jälkeen syötäväksi. Itse en nyt kisadieetillä voi syödä ollenkaan mitään sokeria, kun jokainen suupala vaikuttaa lopputulokseen. Mutta avomies ja kaveri pääsi testamaan patukkaa ja palautetta tuli että parhaan makuinen patukka tähän asti Tehosportilta! Makuna siis suklaa, jossa on ihana suutuntuma muropohjasta, käykääs maistamassa! ;) Itselleni säästän ehdottomasti muutaman patukan että saan syödä kisojen jälkeen, namnam! :))
 


Kiitokset TehoSportille!!!



Enään reilu VIISI VIIKKOA kisoihin!!! Loppukiri woopwoop :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti