tiistai 8. huhtikuuta 2014

Loppusuora ja kisaviimeistelyt alkaneet, HUIPPU FIILIS!

Heipparallaa!!! :D

Nyt kuulkaas niin sellaset fiilikset että on todella MAHTAVA olo koko ajan!!! :D
Tänään tuli BODY-LEHDEN kisaesittelyni julki netissä,käykääs kurkkaamassa ;)
http://www.bodylehti.fi/?p=3730

Kuvia otettiin viime lauantaina Lohjan Bodauksen tiloissa, Lohjan Dixin graffiti seinältä, Harjun metsästä ja Harjun koulun rappusilta. Olen todella tyytyväinen kuviin ja loistava kemia kuvaajan Tomi Rehellin kanssa mahdollisti huikeat kuvat!!! Kiitos Tomi :) Kaikki upeat kuvat löytyvät omasta kansiosta kuvagalleriasta ;) Tomin muita upeita kuvia voit seurata täältä.
http://rehell.kuvat.fi/kuvat/

Kävin Tiina Kasvin poseerausharjoituksissa kaksi viikkoa sitten ystäväni Eerika Heinisen kanssa(tuleva Bikini Fitness kisaaja syksyllä). Saatiin loistavaa harjoitusta ja erilaista palautetta poseasennoista. Kuvia otettiin myös muutama ja videoo t-kävelystä(niin väsyneitä kuvia etten halua jakaa niitä :D ). Näin samalla muita kevään kisaajia ja upeita tyttöjä on kisalavalle astumassa :) Tiinalta saatiin lahjakassi, kiitos! :)

Olin viime torstaina Tampereelle viimeisessä kuntotsekissä valmentajani Jarin luona. Jari ei paljoa kommentoinut koska kunto oli juuri sitä mitä pitääkin olla, nesteet vaan enään pois! :) Harri Forsberg oli myös tsekissä mukana ja hänen kanssaan käytiin viimeisen viikon "viimeistelyviikon"-ohjeet läpi. Neljä sivuinen ohje ja olin TODELLA innoissani näistä, tästä se loppukiri lähtee! :D

Stekin jälkeen menin juoksujalkaa Nina Juurakon mentaalivalmennukseen, eli selkeyttämään ja vahvistamaan omaa päänuppiani. Voin todella suositella kaikille, tykkäsin todella paljon! Sain siis lisää varmuutta siihen että minä kuulun sinne kisalavalle! Per*ele! :D

Sieltä suoraan pikajunana Wolffin-salille PT(personal trainer) Kille Kujalan olkapäät&ojentajat treeni-rääkkiin ja HUHHUH! Todella loistava tuntuma&pumppi saatiin aikaiseksi, kiitos Kille :D Treenien jälkeen ruokaa massuun ja Ideaparkkiin ostamaan vielä viimeiset kisajutut, siellä sitten vierähti useampikin tunti, ups! :D

Dieetti menny todella mallikkaasti ja ollaan voitu pitää hiilarit ruokavaliossa niin dieetin loppuun asti kuin mahdollista, eikä ole tarvittu ketoosia ollenkaan! :) Kroppa kiristynyt viime aikoina huimaa vauhtia ja näyttää juuri siltä miltä pitääkin....enään vaan "viimeistelyviikolla" nesteiden poistelua joka ALKOI TÄNÄÄN!!! :D Jollain kisaajilla alkoi jo eilen, mutta mulla ohjeissa vasta tänään :) En ole ikinä painanut näin vähän, eilen maanantaina paino 55,5kg ja laskee edelleen kun lähtee lopuksi nesteet. Rasvaprosentista ei oo mitään hajua ja sillä tiedolla ei ole mitään merkitystä kisakunnon kanssa.

Kuntokuvaa viikko sitten maanantaina, paino 56,5kg

Viimeistely viikolla ideana on että poistellaan nesteitä ja saadaan se sopivan kireä kroppa kisapäivää varten. Ei tehdä kovia treenejä, vaan lähinnä todella kevyttä pummpailua. Mulla treenejä tällä viikolla kaksi ja lisäksi todella kevyttä kävely-aerobista aamulla tyhjällä vatsalla ennen aamupalaa ja pari kävelyä illalla, rentoa meininkiä siis :)


Syömiset tällä viikolla ovat todella erilaiset kuin normaalisti. Tänään syön jopa seitsemän kertaa ja huomisesta perjantaihin kuusi kertaa, lauantaina viisi kertaa, kisapäivänä pari ateriaa ennen H-hetkeä! Ruokavalio sisältää kanaa, riisiä, valkuaista, oliiviöljyä, vihanneksia, riisikakkuja, pilttejä ja banaania...Hiilaria siis ladataan koneeseen ja olen niin onneni kukkuloilla näistä isoista määristä ruokaa ja hiilareista! :D Vettä juodaan PALJON! Viisi litraa pitää juoda päivittäin, koska lauantai aamupäivän jälkeen katkaistaan nesteet kokonaan. Kultapiisku-uutetta nautitaan monta kertaa päivän aikana, sen tarkoitus on puhdistaa ja erityisesti poistaa nestettä. Suolaa on nyt todella vähän, koska se kerää muuten nestettä kehoon. Suolaa pitää kuitenkin olla, koska vettä juodaan niin paljon päivän aikana että huuhtoo mineraalit ja hivenaineet kehosta. Vitamiinit ja omegat3 ovat myös tärkeinä elementteinä ruokaohjelmassa mukana. Kisapäivää edeltävänä iltana juodaan kaikista KUIVINTA VALKOVIINIÄ mitä alkosta löytyy, mutta vain lasillinen! ;)  Avomies lupasi juoda kanssani illalla viiniä ja uhrautua juomaan loppupullon :D Valkoviiniä juodaan siksi, että saadaan ne loputkin nesteet pois kehosta ja keho rentoutuisi yöksi ja saisi paremmin unta.


Tässä esimerkkejä tämän päivän menusta :)
Maistuu ihan kiinalaiselle <3

Puurolätty edelleen mun suosikki <3

Sitten se H-hetki ennen kisaa :)) Bikinit liimataan paikoilleen, öjjyä sivellään iholle ja tarkistetaan lookki. Ja juodaan salmiakki-kossua yksi shotti ja Fazer suklaa patukka <3 SÄTEILEN lavalla parhaani mukaan ja katsotaan mihin rahkeet riittää ja mitä tuomarit pisteyttää, JÄNNÄÄÄ!!!

Kisojen jälkeen mennään porukalla syömään Chicosiin BURGEREITA! <3 Niitä olen himoinnut jo monta kuukautta :D Punaviiniä taidan ottaa ruoan kanssa lasillisen ;) Herkkulistaa en ole vielä tehnyt ja en ole ihan vielä päättänyt että mitä herkkua haluan takahuoneeseen kun kisat ovat ohi, mietintää aikaa on vielä :)

Mitä kisojen jälkeen? Valmentajalta tuli tarkat ohjeet että pitää levätä pari päivää ja saa syödä mitä haluaa, mieliteot pois!! Mutta aamuaerot ja treenit eivät lopu siihen...seuraavalla viikolla tehdään normaalisti kaikki  ja syödään dieettiruokaa. Viikko viikolta lisätään hiilareita maltillisesti takaisin ettei keho turpoa kuin pullataikina. Valmentajaa menen pari viikkoa kisojen jälkeen tapaamaan ja mietitään jatkoa tulevaan. Kisaanko jo syksyllä sm-kisoissa vai vasta ensi vuonna...? Tätä elämäntapaa en kyllä lopeta missään nimessä, tykkään syödä terveellisesti, säännöllisesti ja treenata tavoitteellisesti. Nämä ovat kuitenkin ensimmäiset kisat, joten jatkosta ei voi tietää että mitä tulee tapahtumaan. Kisataan nyt nämä ensin ja sitten mietitään seuraavaa askelta :D


Kuvaukset mahdollisti sponsorini Olvin TehoSport, kiitos tuesta!!!



Kaikille ISO KIITOS kannustuksesta! Hymyllä loppuun asti :D


3 kommenttia:

  1. Hirveesti tsemppiä sulle! Ja niin nättinä oot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne hirmusesti! Täysillä mennään ja nautitaan joka hetkestä! :)

      Poista
  2. Oi vitsi, mä oon ihan fiiliksissä kun luen täällä tätä viimeistelyviikkoa. Kunpa minäkin joskus... Mutta viikonloppuna nautin kisoissa, imen itseeni motivaatiota ja hurraan ja tsemppaan sua sunnuntaina! Mahtavat viimeiset päivät sulle, olet HUIKEA!

    VastaaPoista