torstai 27. marraskuuta 2014

Hyvä valmentaja ja kauneutta ***


Viides viikko lähtenyt loistavasti käyntiin uudessa valmennuksessa ja olen ollut ERITTÄIN tyytyväinen. Valmentajani kuuntelee jos on ongelmia, huolia ja tarkistaa tekniikan treeneissä jos tarvetta. Tehdään myös yhteistreenejä, jossa hän puskee minusta kaiken irti mitä saa, jotta kroppa oppii menemään yli mukavuusalueen. Sitten yksin treenatessa pystyy tekemään paremmin ja enemmän. Ja silloin tulee tuloksia. Samassa valmennuksessa tiimikaverini Eerika kirjoitti todella hyvin valmentajan tärkeydestä ja olen todella samaa mieltä. Kuva kertoo paljon ihanasta valmentajastani :D

Kuva googlesta.

Yleensä treenatessa monella päänuppi romahtaa ensin kuin se kroppa... ei jaksa, ei pysty, ei kykene, ei onnistu. Ihan varmasti onnistuu ja pystyy! Ei muuten tehdä omia ennätyksiä ja kehitytä. Tiedän itsekkin että oma päänuppi tulee välillä eteen, vaikka jaksaisikin. Huono päivä, väsyttää ja kiire... ne syövät paljon motivaatiota. Itsellä motivaattorina toimii musiikki. Rakastan tanssimista ja minua voi nähdä myös yöelämässä selvinpäin baarin tanssilattialla joraamassa. Olen ihan eri ihminen kun saan hyvää musiikkia korvilleni ja kaikki huolet ovat hetken treenatessa poissa. Hankin juuri uutta musiikkia kännykkään(Deezer) ja hyvät langattomat kuulokkeet, jotka eivät roiku tiellä. Toimivat bluethoot asetuksilla, paras ostos ikinä! :)

Olin viime viikolla Ranskalaisen Guinot-kasvolaite koulutuksessa, joka kesti kaksi päivää. Vihdoinkin hoitosarja josta näkee tuloksia jo heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Päivät alkoivat teorialla ja sitten tehtiin käytännössä hoidot toisillemme, luxusta! <3 Ensimmäinen hoito olo Hydradermie-laitehoito, joka sopii lähes kaikille mikä syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Minulla on ollut hieman näppylää iholla ja kuivuutta, johtuen runsaasta hikoilusta, hormooneista ja kylmistä ilmoista. Tämän hoidon jälkeen iho tuntui todella ihanalta, tuloksia näkyi heti hoidon jälkeen ja iho oli paljon paremmassa kunnossa koulutuksien jälkeen. Iho todellakin hehkuu! Toisen päivän kasvohoito-koulutus oli "lihasjumppa", eli Hydradermie Lift. Se stimuloi lymfakiertoa(poistaa nesteitä) ja  kiinteyttää tehokkaasti lihasstimulaatiolla, eli jumpataan tasavirtaisella sähköllä kasvolihaksia. Oli todella hauskan tuntuista kun ei pystynyt ollenkaan itse kontrolloimaan lihaksia, kun kone jumppasi niitä :D Näkyi selkeästi kun lihas supistui ja liikkui. Hoidon jälkeen poskipäät olivat nousseet ja iho oli kiinteä, kuulas, hehkeä ja kaunis. Ikääntymisen merkit alkavat näkyä myös minun kasvoillani, varsinkin kun kroppa on kovalla rasituksella ja rasvat ovat kisakaudella matalalla. Aion ehdottomasti ottaa sarja hoidon itselleni kun kisakausi taas lähenee, ellei jo aiemmin. Hoito sopii kaikille, jotka haluavat luonnollisesti kohottaa/kiinteyttää kasvoja ilman botoksia tai kirurgiaa. Miksei myös jumpata kasvonlihaksia kun jumpataan kehoa?

Turhamaisuudesta jatketaan...Hetkeen ei ole ollut rakennekynsiä, tuleva bisness-kumppani Maiju Kuurto teki minulle raikkaat ja värikkäät kynnet harmaaseen talveen <3 Kuva ei anna väreille oikeutta, luonnossa värit ovat todella kirkkaat ja räikeät, glitteri coralli/pinkkiä ja neon keltaista timantteineen :)


@ Kauneushoitola Uniikki Maiju Kuurto


Kynnet ovat tehty ProNails-geelirakennekynsi sarjalla. Itselläni on kuuden vuoden LCN-rakennekynsi kokemus ja nyt vaihdan Pronails sarjaan :) Harjoittelin myös Maijulle ranskalaiset kynnet ja voin sanoa että todella laadukas sarja!

Eilen otettiin Fitness kuvia Hohto Studiossa, Lohjalaisen kuvaajan Tomi Norrbyn kanssa, jotka tulevat ammattilais/puoliammattilais blogi-sivustoon BlogBookkiin. Blogini siirtyy lähitulevaisuudessa sinne luettavaksi. :) Kokeiltiin vähän erilaista Fitness kuvaa mitä normaalisti näkee, odotan innolla valmiita tuotoksia. Todella hauskaa oli ja halusinkin huumoria kuviin :D Kuvauksissa sponsorini Spartan Geat housut ja sortsit ja Lohjan Intersportista treenitoppi...psst siellä on nyt hyviä ale-tarjouksia ;)


#selfie #selfie #selfie #selfie

 Tulossa lupaamani kehitys kuvat, kunhan saan paremman kuvan tämän hetkisestä kunnostani. Harmillisesti en saanut kaveria mukaan viime viikon ulkotreenin, että olisi saatu video materiaalia mutta sekin on kyllä tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti