maanantai 17. marraskuuta 2014

Pakaraan pyöreyttä ja VideoBlogi aloitettu!



Nyt treenit kulkee kuin unelma!

Tuntumaa on ja varsinkin saanut siihen pakaraan toivottua ärsykettä ja pumppia! Viimeksi kerroin että uudessa treeniohjelmassa on syväkyykky(peppu koskettaa melkein lattiaa) vapaalla tangolla. Aloitin kyykkäämisen todella pienillä painoilla muutama viikko sitten, kun en ole aiemmin liikettä tehnyt(välilevyn pullistuma ollut ongelmana) ja aluksi oli pakko keskittyä oikeaan tekniikkaan. Toissa viikolla valmentajani Tanja Koskinen viilasi vielä tekniikkaani paremmaksi. Uhmasin että seuraavalla viikolla nostan 5kilosta (2,5kg x 2) 10kiloon (5kg x 2). Hupskeikkaa kun nostinkin sen 15kiloon (7,5kg x 2) ja voimaa oli vielä jäljellä, eli tällä viikolla nostetaan taas lisää! Kyllä tämä paremmaksi muuttuu joka viikko ja tästä olen erittäin innoissani :) Pyöreät pakarat täältä tullaan!

Muistelen kun aloitin aikoinaan koko lihaskasvutus projektin ja silloin peppu oli kuin laiha pannukakku :D Pikkuhiljaa peppu noussut treeneistä, mutta varsinkin nyt omasta mielestäni alkaa kunnolla tapahtua, katsotaan millainen se on ensi kesänä ;) Vertailu kuvaa ajattelin laittaa ensi kirjoituksessa, josta näkee muutoksen.

Moni on kysynyt että millä tavalla pakaraa pitäisi treenata?
Treenin pitää olla monipuolista ja vaihtelevaa, jotta lihas saa tarpeeksi ärsykettä muokkautuakseen ja kasvaakseen. Selluliittiä pakaroista ja jaloista lähtee samalla kun treenataan, mutta suurin osa lähtee vasta dieetillä ja aerobisillä harjoitteilla. Selluliittiä tullut myös itselle enemmän nyt "massa"-kaudella, mikä on normaalia. Ensi kevään dieetillä se poltellaan aerobisilla ja oikealla ruoalla pois. Treenaan itse salilla kaksi kertaa viikossa jalkoja, molemmat treenit ovat täysin erilaiset. Treenatessa pitää olla erilaisia raskaita liikkeitä esim. kyykkyjä laitteessa ja vapaalla tangolla. Muita takareisiä ja peppua muokkaavia liikkeitä ovat erilaiset askellukset. esim. askelkävelyt. Pakaraa muokkaavia liikkeitä ovat myös erilaiset loitonnukset ja pakara puristukset. Liikkeet pitää olla tarpeeksi raskaita, että lihas muokkautuu, muuten tulokset ovat erittäin hitaita tai haluttuja tuloksia ei synny. Pakara lihasta voi treenata vaikka kuinka paljon, kunhan muistaa venytellä lihasta, jotta se palautuu treenaamisesta. Mikään lihas ei kehity jos lihas ei kerkee palautua.


Instagramissa paljon lisättyjä kuvia.

Viime viikolla jaloille lisättiin lisä ärsytykseksi kolmas jalkatreeni viikkoon, joka tehdään ulkoharjoitteena. Sillä saadaan räjähtävyyttä jalkoihin ja parannetaan hapenottokykyä, mikä parantaa treenaamista ja kestävyyttä. Onneksi ei ole tarvinnut aloittaa täysin nollasta kestävyysharjoitteita. Olen ollut aktiivisesti Spartan Gearin-ohjaajakoulutuksissa mukana, jossa keho pistetty koville ja hengästyminen on taattu.

Aloitin viime viikolla VideoBloggaamisen... Vielä on hiottavaa ja opettelemista, mutta tässä ensimmäinen video. Aion kuvata jatkossa mm. treenaamisesta, ruokavinkkejä, mallintöistä ja kaikkea mikä liittyy fitnekseen ;) Kuten edellä mainitsin, viime viikolla aloitin ulkotreenin, joka sisältää mm.hyppyjä, loikkija, askelluksia. Video kuvattu treenin jälkeen, joten olen pikkasen hengästynyt videolla :D Otan ensi viikolla kuvaa itse treenistä.




Blogini osoite on muuttamassa lähitulevaisuudessa ammattimaisempaan firmaan, josta voi lukea jatkossa kirjoituksistani ja elämästäni bikini fitness kisaamisesta. Imoittelen hyvissä ajoin kun näin tapahtuu :)

Joulu lähenee ja päivät pimenee, muistakaa pitää heijastinta ulkona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti