torstai 30. toukokuuta 2013

Päivitystä treeniin, jihaa!!!

Tätä on odotettu :D Kävin taas viime vkl Tampereella valmentajaa moikkaamassa, eli näyttämässä  kehitystä livenä ;) Kommenttia tuli sen verran että hyvää kehitystä tullut,yläkroppa näyttää hyvältä, hartialinja hyvä ja ryhti parantunut huomattavasti :) Etureidet saanu hyvin muotoa ja peppu näyttää ok:lta, eli nyt keskitytään vihdoinkin alakertaan kun selkä on paremmassa kunnossa että pystyy treenaamaan,jesjess!!! :D

Treenit menny aiemmin neljä kertaa viikossa, nyt vaihtu treenit viiteen kertaan viikkoon ja hurjat on treenit, mä tykkään! Hikeä ja tuskaa ;) Kolmet treenit ois jaloille pyhitetty, nyt on jalat/peppu kovilla :)). Tällä viikolla päässy kokeilee uutta ohjelmaa ja vielä on vähän hakusessa esim. aloituspainojen kanssa, mutta ens viikolla pystyy arvioimaan paremmin. Loppuviikosta laitan viestiä valkulle että miten treenit menny ja tarviiko joitain liikkeitä muuttaa selän takia, ettei vaan ärsyynny/kipeenny.
 Mä oon niiiin innoissani uudesta treeniohjlemasta että odotan koska taas pääsen salille :D Tampere käynnillä hyödynsin tietty pt-treenit Harri Forsbergin kanssa, treenattiin takareidet ja peppu, hikoilin kuin pieni possu(harmi kun ei tullu kuvaa) ja huhhuh siitä huutoa mitä pidin viimeisissä toistoissa, täysii vaan! :D Oli ilo huomata että pystyn tekemään paljon liikkeitä jaloilla ettei sattunut selkään ja kokeiltiin myös eri vaihtoehtoja jos myöhemmin tulee kipuja treenatessa. Ruokaohjelma muuttuu luultavasti ens viikolla, saankohan lisää ruokaa?? On se jännä kun treenipvinä ei maistu ruoka, mutta ääntä kohden vaan kurkusta alas ja lepopvinä hirvee nälkä, tähänkin oon jo aikalailla tottunut. :)

Nyt kesähelteinä hikoilee todella paljon, minä ainakin...pelkällä lakanalla pakko nukkua. Ohjeiden mukaan juon vettä vähintään sen neljä litraa päivässä, aamulla ennen aamupalaa helposti menee heti yksi litra ja muut aterioiden välissä. Jos tulee juotua liian vähän tulee helposti päänsärkyä tai vatsa ei toimi ym... Ruususuolaa laitan välillä veteen jos ei pelkkä vesi mee alas, ruususuolaa käytän muutenkin ruoassa sen 6g/pvä. Aamulla "kuorallinen" vitamiineja, esim. kalkki, sinkki, monivitamiini ja sitruunan makuinen kalanmaksa-öljy(ei maistu millekkään kuin sitruunalle). Illalla sitraatti muodossa magnessium(mulla helposti vetää muuten suonta) ja sama öljy ku aamulla. Glutamiinia otan aamulla ja illalla ja treeni palarissa, sen on minun mielestäni yksi tärkeimmistä aminohapoista kun urheilee enemmän. Estää lihaskudosten menetystä kovassa urheilurasituksessa ja parantaa kehon omaa immuniteettiä.
Treenit muuttuneet tällaisiksi...

Takareidet:
Haarakyykky smith "superslow" (törkeen hyvä tuntuma pakaraan ja takareisiin, vaikka tappo liike onkin)
Reisikoukistus istuen
Lantionnosto kahvakuulalla tai tanko (mun ehdoton lemppari liike, tosi hyvä tuntuma pakaraan)
Triplasarja: reisikoukistus pallolla, suorinjaloinmaastoveto, hack-kyykky leveä
vatsat (vapaa valintaiset)

Olkapäät-ojentajat-rinta:
Vipunostot sivulle yhdellä kädellä
Supersarja: pystypunnerrus käsipainoilla, vipunostot sivulle käsipain.
Supersarja: Vipunostot eteen tanko, rinnalleveto+punnerrus tanko
Supersarja: Ranskalainen pään takaa maaten, push-down köysi
Tasapenkki käsipain.
Etunojapunnerrus

Etureidet:
Hack-kyykky smith päkiöillä
Reisiojennus
Triplasarja: vaakaprässi kapea, hack-kyykky kapea, "lankku-kyykky" käsipain.
Vatsat (vapaa valintaiset)

Selkä-hauis:
Leuanveto avustettuna (tätä liikettä olen odottanut, kuolannut vaan kun muut ovat tehneet)
Kulmasoutu vinopenkillä käsipain.
Supersarja: Ylätalja rusetti, alatalja lapio rintaan
Alatalja köydellä
Hauiskääntö taljassa
Hauiskääntö hammer käsipain.

Reidet-pohkeet:
Askelkyykky hyppy
Bulgarialainen kyykky käsipain. (tämä myös tosi hyvä pakara liike)
Sumoveto tanko
Askelkävely
Selänojennus pakara jännitys (hyvä tuntuma  jos puristaa tosissaan pakaraa yhteen)
Askellus korokkeelle
Pohkeet (vapaa valintaiset)

Tämmöstä rääkkiä luvassa tähän kesään, oon ihan täpinöissäni ja kauhuissani :D

Ajattelin että uusia kuvia vois ottaa taas lähiviikkoina oman ja teidän lukijoiden iloksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti